Hos SCO har vi udviklet to elcykler med fokus på seniorer: SCO Premium E-Uni og SCO Premium E-Patron.

Hos SCO har vi udviklet to elcykler med fokus på seniorer: SCO Premium E-Uni og SCO Premium E-Patron.

Disse elcykler har højere kørekomfort, da der er monteret affjedring i sadelpinden og justérbar frempind, så du nemt kan finde den ønskede køreposition. Ved SCO Premium E-Patron får du ydermere affjedring i forgaflen, hvilket forbedre kørekomforten yderligere. Cyklerne fås med enten forhjuls- eller centermotor. Hvorvidt du skal vælge en forhjulsmotor eller en centermotor afhænger af dine behov og ønsker. Hvis du vælger en cykel med centermotor skal du være opmærksom på, at elmotoren hjælper alt efter, hvordan du træder i pedalerne, hvorimod en forhjulsmotor hjælper op til den ønskede fart ligeså snart, du træder i pedalerne. Med andre ord så kræver en centermotor, at man bruger flere kræfter på selv at træde i pedalerne, hvorimod en forhjulsmotor giver dig en fornemmelse af at blive trukket afsted. Her skal der ikke bruges særlige mange kræfter.

Alle vores varianter af SCO Premium E-Uni kommer med frontmotor og Shimano V-bremse (håndbremse) forpå og fodbremse bagpå.

SCO Premium E-Patron kommer derimod med to motorsystemer. En med frontmotor og en med centermotor. Modellen med frontmotor er udstyret med Shimano skivebremse (håndbremse) forpå og fodbremse bagpå, hvorimod SCO Premium E-patron med centermotor har Shimano skivebremser for- og bagpå, dvs. ingen fodbremse.

For at købe cyklen online, skal du bekræfte at du er over 65 år. Dette gøres, når du lægger elcyklen i din kurv. I fysiske butikker skal du også kunne dokumentere, at du er over 65 år. Ved at dokumentere, at du er over 65 år, vil rabatten automatisk blive udløst både online og i de fysiske butikker.