SCO’s hverdagscykler er designet til at være praktiske og nemme at bruge, men med så mange forskellige muligheder på markedet kan det være svært at vælge den rigtige. Bliv meget klogere på nogle af vores mest populære modeller.

SCO Classic – Et univers af farver

SCO Classic er en ideel bycykel til dig, der cykler til og fra skole og arbejde, og som gerne vil have plads til både indkøbsposer, tasker og andet. Cyklen er nemlig udstyret med en stor cyklekurv samt bagagebærer.

Cyklens geometri og udformning samt sadel med inkorporeret gel gør den yderst komfortabel at sidde samt cykle på, således at man kommer behageligt fra A til B og samtidig kan køre sikkert i trafikken.

Med syv indvendige gear og punktérhæmmende dæk, er cyklen i høj grad vedligeholdelsesfri, og tilmed er der monteret en pumpe på cyklen, således at man altid har en pumpe ved hånden.

Cyklens stel har et klassisk og flot design med 14 forskellige farvemuligheder.

SCO Dutch – den moderne hverdagscykel

Denne cykel er en elegant, moderne og praktisk hverdagscykel til både mænd og kvinder. Den er velegnet til brug i byen som transportmiddel og til forskellige ærinder, da en har en god kurv foran og bagagebærer bag på.

Cyklen har også monteret en styrlås og støttefod, så den kan stå godt og sikkert, når du parkerer cyklen. SCO Premium Dutch er velegnet til brug i byen som transportmiddel og til forskellige ærinder. Cyklen har syv indvendige gear, fodbremse bag samt rullebremse foran, og dermed kræver cyklen minimal vedligeholdelse.

SCO Premium Dutch fås også med elmotor.

SCO Prime – storbycyklen

SCO Prime er en moderne og smart hverdagscykel med et stort frontlad. Cykel har syv indvendige Shimano-gear, fodbremse og en masse andet godt udstyr.

Frontbagagebæreren gør, at tasker og lignende kan opbevares på en cool måde foran på cyklen, sådan at du hele tiden kan have øje på dine ting. Derudover er det også muligt f.eks. at montere en trækasse.

Sidestillingen og de brede dæk gør, at man vil opleve en særdeles komfortabel køreoplevelse.

I SCO Prime Dame får du en topmoderne og smuk hverdagscykel til brug i byen. Cyklen fås i fire forskellige flotte farver: Sort, støvet, mat kobber og mat

SCO Premium Carrier – den topmoderne hverdagscykel

SCO Premium Carrier er en relativ ny model i SCO’s sortiment. I denne cykel får du en super fed bycykel med mange cool features. Cyklen kommer i en mørkegrøn farve, som gør, at den skiller sig ud i bybilledet.

Cyklen en høj grad af komfort, hvilket for det første kommer til udtryk i sadlen med ekstra gel, som gør den behagelig at sidde på.

SCO Premium Carrier kommer med syv udvendige gear, som betyder god kraftoverførsel samt gode gearskift. Dernæst har den skivebremser både for og bag, som betyder, at du får de bedste bremseegenskaber, uanset om det er vådt eller tørt.

Til at opbevare tasker eller lignende har cyklen et frontlad, hvor der også som alternativ kan monteres en kasse for et cool udtryk.

SCO Civil – populær og trendy

SCO Civil er en populær genganger i SCO’s sortiment 2023. Cyklens popularitet skyldes blandt andet det moderne stel med den høje forgaffel og ikke mindst de flotte farver som cyklen udkommer i.

Cyklen er super trendy med et moderne stel samt en høj forgaffel. Dæk, saddel og håndtag er ensfarvet, hvilket giver et fedt look til stellet farve, som er noget, mange efterspørger.

SCO Civil kommer med bagagebærer, en god og stor kurv foran, Shimano 7 indvendige gear, Selle Royal gel saddel, komfort håndtag med svangstøtte samt meget andet.

Cyklen er med sit moderne stel og høje forgaffel en unisex cykel til både mænd og kvinder. Den fås i hvid, sort, mat orange og mat brun.

Er du stadig i tvivl om, hvilken cykel du skal vælge, så tag et kig i vores katalog, som du finder her: https://scocykler.dk/katalog/

Cyklerne kan købes på www.foetex.dk, www.bilka.dk og i alle bilka-butikker.