SCO

SPOTLIGHT

SCO OG FASHION WEEK

I august 2017 indgik Copenhagen Fashion Week og SCO et spændende samarbejde, hvilket resulterede i at SCO blev en del af Nordens største modeevent. Danmark er kendt for sin cykelkultur, og SCO er stolt af at kunne repræsentere den fashionable side af den tohjulede tradition.

 

Under modeugen var de trendy retro SCO cykler at finde i de københavnske stræder. Her blev Copenhagen Fashion Weeks avis ”Daily” under hele modeugen uddelt med stil, til alle de modeinteresserede på smarte SCO cykler.

6-DAGESLØBET I BALLERUP

I februar løb det 56. 6-dagesløb i København af stablen, og for første gang havde SCO fornøjelsen af at være en del af dette fantastiske cykelevent. Elite cykelbegivenheden foregik i en unik og festlig atmosfære, hvor der blev kørt løb over seks dage og rytterne kørte i par.

 

SCO støttede og sponsorerede par nummer 12, bestående af det  irske makkerpar Mark Downey og Felix English. Der blev svedt, kæmpet og gjort en utrolig indsats, men det var dog par nummer 7 med danske Michael Mørkov og hans makker Kenny De Ketele, der løb med sejren i sidste ende.

 

 

ALLE BØRN CYKLER

Fra  den 4. – 17. september 2017 var der over 120.000 skoleelever at finde på cykelstierne. Børnene deltog i børnemotionskampagnen ”Alle Børn Cykler”, der er arrangeret af Cyklistforbundet. Kampagnen har til formål, at få flere børn til at cykle til og fra skole. I to uger samlede klasserne point ved, at cykle så mange dage som muligt.

 

Efter kampagnen blev der trukket lod om sjove og lækre cykelpræmier. SCO var  hovedsponsor i kampagnen, og overraskede den heldige Eg-klasse fra Rønbæk-skolen med skjult kamera, da de havde vundet hovedpræmien – nye SCO cykler til hele klassen. Der var stor begejstring, SCO kage og konfetti i lange baner. Udover vinderklassen var der også 3 klasser der vandt SCO cykelhjelme.

 

 

AARHUS AND COPENHAGEN BIKE SHOW

I marts deltog SCO på Skandinaviens største cykelmesse Copenhagen Bike Show i København. Her var SCO repræsenteret sammen med mere end 100 udstillere fra ind- og udland. SCO begejstrede denne weekend 10.000 cykelinteresserede besøgende med det nye 2018 sortiment.

 

For første gang blev der holdt et tilsvarende Aarhus Bike Show, hvor mere end 4.000 cykelglade gæster valgte at besøge SCO’s stand, som præsenterede gamle velkendte klassikere såsom Verdensmester cyklen og Long John samt nye favoritter. Weekenderne skabte nostalgi, fortrolighed med elcyklerne på testbanen og en ny cykel på ønskelisten hos de fleste.

 

 

 

SPOTLIGHT
SPOTLIGHT
SPOTLIGHT
SPOTLIGHT
SPOTLIGHT