Ny Teknologi

SPES er en forkortelse af Silent Power Engine System. SPES garanterer et motor- og batterisystem af højeste kvalitet. Det nyudviklede system har en 36V støjsvag motor med en effekt på 250W. Systemet består af et aluminiumsnav, der tilsikrer høj ydeevne og lav vægt.

 

Motoren er ydermere med planetgear, der sikrer større trækkraft. Derudover er motoren med friløb, der tilsikrer, at motoren ikke bremser, hvis man ønsker selv at træde i pedalerne.

 

Bedre Batteri

Batterisystemet er med aftageligt batteri, hvilket gør det nemt at tage batteriet med ind og lade op. Det fås med 8,8 og 11,0 ampere.

 

Derudover har batterisystemet integreret BMS, der er en forkortelse for Battery management System, hvilket giver en maksimal udnyttelse af batteriets kapacitet samt forlænger batteriets levetid. Ydermere har bagagebatteriet en flot integreret baglygte.

 

SPES

Silent Power Engine System (SPES) er et nyt system til elcykler, som har en 36V motor med en effekt på 250W. Udover en ny motor har cyklen også et aluminium nav, der sikrer høj ydeevne samtidig med at cyklen forbliver let.

Silent Power Engine System logo
Silent Power Engine System logo