SCO RACER

SCO racercykler har alle et stilfuldt og sporty design. Racercyklerne er letvægtige og består af eksklusive komponenter, der sikrer hurtig fart på vejene. Alle racercyklerne har gennemgået en række tests for, at sikre at cyklerne er bestående af høj kvalitet og funktionalitet.

 

Der findes flere forskellige racer cykler, alt efter dit behov. Den findes den klassiske verdensmester cykel og så er der flere forskellige racercykler til alle, både nybegyndere og erfarne. I sortimentet finder du også en Carbon cykel, som er lavet af carbon materiale og er til dig der vil have det bedste.

SCO har mere end 100 års dansk cykelhistorie bag sig. En SCO cykel har meget at leve op til, og det udmønter sig i høj kvalitet til gode reelle priser. SCO cykler er bygget til det danske klima og brugsmønstre og er derfor et oplagt valgt for dig der leder efter en ny cykel, hvad end du ønsker en citybike, klassisk shopper, racercykel, mountainbike eller elcykel.

Det er vigtigt at have sikkerhed som en prioritet når du færdes på offentlige veje. For din egen sikkerhed bør du altid bruge en cykelhjelm. Har du ikke allerede en hjelm, forhandles CE-godkendte hjelme samme steder som SCO cykler. Klik her for at se en forhandler liste. Husk også at det er et lovkrav at have funktionsdygtige cykellygter monteret når du cykler i mørke tider. Hvis du mangler yderligere tilbehør til din cykel finder du både cykelkurve, bagagebærer, forsikringsgodkendte cykellåse, cykeldæk- og slanger og meget mere i SCO’s tilbehørs sortiment.

SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER
SCO RACER