SCO EL-CYKLER

SCO el-cykler sikrer gode køreegenskaber samt god komfort. Alle el-cykler er produceret med kvalitetskomponenter og kvalitetssikret batteri,  der giver gode oplevelser på cyklen. El-cyklerne er fremstillet til at kunne holde til hverdagens udfordringer samt det danske vejr.

 

SPES
SCO’s elcykler er udstyret med et nyudviklet Silent Power Engine System, som har en 36V motor med en effekt på 250W. Motoren er yderst lydsvag og med friløb, der tilsikre, at motoren ikke bremser, hvis man ønsker selv at træde pedalerne

 

SCO har mere end 100 års dansk cykelhistorie bag sig. En SCO cykel har meget at leve op til, og det udmønter sig i høj kvalitet til gode reelle priser. SCO cykler er bygget til det danske klima og brugsmønstre og er derfor et oplagt valgt for dig der leder efter en ny cykel, hvad end du ønsker en citybike, klassisk shopper, racercykel, mountainbike eller elcykel.

Det er vigtigt at have sikkerhed som en prioritet når du færdes på offentlige veje. For din egen sikkerhed bør du altid bruge en cykelhjelm. Har du ikke allerede en hjelm, forhandles CE-godkendte hjelme samme steder som SCO cykler. Klik her for at se en forhandler liste. Husk også at det er et lovkrav at have funktionsdygtige cykellygter monteret når du cykler i mørke tider. Hvis du mangler yderligere tilbehør til din cykel finder du både cykelkurve, bagagebærer, forsikringsgodkendte cykellåse, cykeldæk- og slanger og meget mere i SCO’s tilbehørs sortiment.

SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER
SCO EL-CYKLER